WermlandComesTogether

Wermland Comes Together 2013

Succéer bör upprepas. Så tänker i alla fall vi här i Nystart. Förra året samlades ett stort gäng från Sunne, Deje och Torsby i Missionskyrkans lokaler här i Sunne. Vi hade en helt fantastisk dag med mycket lovsång, bön, väl valda ord, grym gemenskap och självklart en stor gnutta Jesus.

I år vill vi inte vara sämre utan siktar såklart ännu högre. Lördagen den 25 maj far vi till Torsby för årets upplaga av Wermland Comes Together. Och självklart ska du också med! Klockan 18 drar vi igång i Pingstkyrkan i Torsby. Behöver du skjuts dit så ordnar vi såklart det. Kom bara och prata med oss på nästa Sjutton.NollNoll så ordnar vi det. Och viktigast av allt! Ta med dig en vän, eller gärna två. Är det någon gång du har ett utmärkt läge att ta med dig en vän, en familjemedlem eller en arbetskamrat till kyrkan så är det där och då!

Vi ses!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *